02 oktober 2024

Välkommen oktober!

Spooky season is upon us. Jag älskar den här tiden på året. Då det är helt legitimt att krypa upp i soffan med en god bok eller en småryslig film. Baljor med te och tända ljus. Disiga morgnar och träd i sprakande färger. 

Det är också tiden jag oftast skriver en ny berättelse i november. Det är en tradition vid det här laget. Tanken att det är nästa bok i Bergsforsa-universumet som ska bli skriven. Jag hade ett bra möte med förlaget under Bokmässan i helgen där vi pratade om framtiden och som det ser ut just nu kommer denna bok komma som helt fristående och inte kopplas ihop med Hälsingeromance och kommer bli ännu mer feelgood än romance. Det blir en spännande utmaning och jag hoppas att den kan locka fler lyssnare än de tidigare delarna. 

Men innan dess ska MH* till testläsare och sedan till Saga. Jag har fått bra feedback på första delen och det behövs bara lite tweakande för att den ska bli ännu bättre och förlagsredo. Känner mig väldigt pepp på att slutföra manuset. Jag fick dessutom träffa min förläggare på riktigt på bokmässan när vi minglade med Saga. Hur trevligt som helst. 

Bokmässan ja, hur var den? Utmattande, stressig, svettig och alldeles, alldeles underbar. Jag träffade så många härliga människor, kollegor och läsare. Blev lite starstruck och vågade inte hälsa på kända författare trots att jag ville. Kanske nästa år. 😂 Jag kom hem med två nya böcker och så köpte jag muggar till mig och maken och bokmärken till tjejerna. 

Ser fram emot en härlig läs- och skrivhöst.