12 april 2024

Ljudbok och e-boken är släppta!


I Vårkänslor och skrovmål får du återvända till ljuvliga Bergsforsa och dras med i pirrande känslor, oväntad vänskap, idylliska miljöer och läskas av massa god mat. Romantisk feelgood när den är som bäst!

Dyker upp i alla ljudbokstjänster under dagen.

Förhandsläsare tycker:

”Maria bjuder på fjärilar i magen romantik i Hälsingland, i denna mysiga feelgood om att våga ge sig in i något nytt” - Frida @onceuponafrida

"En väldigt fin och mysig berättelse som bland annat berör punkter som att våga gå utanför sin comfort zone, lära känna nya vänner på en ny ort och om du vill känna det där nyförälskade pirret i magen? Ja då är det här en bok för dig!" Lisso - @bokdaling

OM BOKEN:

Jonas har precis flyttat in på det lilla pensionatet i Bergsforsa. På Nisses Gatukök stöter han ihop med Fredrik som även han är nyinflyttad för att börja arbeta på Finansgruppen.

Mötet får känslor att svalla upp inom Fredrik och han kan inte sluta tänka på den brunögde kocken, men han är övertygad om han är straight. Ändå bestämmer de sig för att ses över en öl och Jonas utmanar Fredrik att uppleva nya maträtter.

När våren smyger in i Bergsforsa och snön smälter utvecklas deras vänskap till något djupare. Men kommer Jonas eget bagage och svårigheter att öppna upp sig själv hindra honom från att hitta sin livspartner? Och vågar Fredrik lita på sina egna känslor?

Vårkänslor och skrovmål är min tredje roman som utspelar sig i den fiktiva orten Bergsforsa i Hälsingland. En värmande romantisk feelgood om god mat, oväntad vänskap och att våga tro på kärleken igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar